At Home Treatments

Squalane

Verzachtend plantaardig serum

Squalane bevat botanische lipiden (oliën en vetten) die identiek zijn aan de moleculaire structuur en gewicht van menselijke lipiden. Zo wordt het serum snel en volledig opgenomen door de droge, ondervoede huid. De huid wordt diep gehydrateerd en het vermindert tekenen van huidveroudering.

Aanbevolen voor huidtype 2, vooral de uitgedroogde en ondervoede huid.

  • Creëert een beschermende barrière om het vermogen van de huid om vocht vast te houden, te stimuleren en te verhogen
  • Kalmeert en verzacht de ruwe, droge huid
  • Verzorgt de wimpers en helpt brekende wimpers te voorkomen

Gebruiksaanwijzing

Aanbrengen op de droge, gereinigde huid. Vermijd contact met de ogen, bij contact met de ogen direct overvloedig spoelen met water.

Serious Glypeel

Peel-off masker

Dit krachtige glycolische peel-off masker kalmeert, verzacht en hydrateert de huid onmiddellijk. De formule van de 2-in-1 glycolbehandeling is niet irriterend en verbetert zichtbaar de huidtextuur. Bovendien worden poriën verminderd en straalt en glanst de huid als nooit tevoren.

Aanbevolen voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid.

  • Verbetert de huidtextuur en verheldert de tint
  • Maakt fijne lijntjes en rimpels gladder
  • Vermindert poriën
  • Kalmeert en verzacht
  • Vult de vochtbalans aan

Gebruiksaanwijzing

Breng een gelijkmatige laag aan op een droge, gereinigde huid. Vermijd hierbij het gebied rond de ogen, wenkbrauwen, haargrens en lippen. Laat het masker 15 tot 20 minuten inwerken of totdat het masker droog is. Trek dan het masker zachtjes af, beginnend bij de buitenste randen. Spoel af met warm water. Één keer per week gebruiken. Vermijd contact met de ogen, bij contact de ogen direct overvloedig spoelen met water. Serious Glypeel kan de huid gevoeliger maken voor de zon, gebruik daarom overdag altijd een zonnebrandcrème met SPF 30 of hoger.

Intensive Retinol Spray

Met AHA + BHA

Regenererende, geconcentreerde scrub met AHA, BHA en Retinol. Dofheid, zichtbare photodamage en verlies van elasticiteit worden aangepakt. Resultaat? De huidtextuur, helderheid, stevigheid en elasticiteit worden verbeterd. 

Voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huidtypes met photodamage.

Gebruiksaanwijzing

Eén of tweemaal per dag op het gezicht aanbrengen met een katoenen wattenschijfje of gaasje. Wacht tot het volledig geabsorbeerd is vooraleer een serum en/of vochtinbrengende crème aangebracht wordt. Vermijd contact met de ogen, bij contact de ogen direct overvloedig spoelen met water. Intensive Retinol Spray kan de huid gevoeliger maken voor de zon, gebruik daarom bij gebruik van Retinol- en zuurtherapieën altijd een zonnebrandcrème met SPF 30 of hoger.

WAARSCHUWING: Dit product bevat vitamine A, gebruik tijdens de zwangerschap wordt afgeraden.

Serious Microderm Scrub

Perfecting Skin Polish

Een rijke, exfoliërende crème die huidschilfers verwijdert, verfijnt en de regeneratie van de huid stimuleert. Het maakt de huid klaar voor serums en vochtinbrengende crèmes. Exfolieert de huid nauwkeurig met fijne kristallen die uniform van vorm en grootte zijn. Perfect om dode huidcellen op de buitenste huidlagen te verwijderen zonder risico op kleine sneetjes of schaafwonden.

De Serious Microderm Scrub zorgt voor een snelle verwijdering van dode huidcellen door middel van wrijving en vervelling. De aanwezige exfolianten verwijderen dode huidcellen met vervellingsingrediënten, zoals microfijne kristallen, op de bovenste huidlagen.

Aanbevolen voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid.

Gebruiksaanwijzing

Masseer een kleine hoeveelheid met de vingertoppen in cirkelvormige bewegingen op de vochtige, gereinigde huid. Vermijd daarbij het gebied rond de ogen en de lippen. Vervolgens grondig afspoelen met lauw water en de huid droog deppen. Gebruik 2 tot 3 keer per week in de ochtend. Serious Microderm Scrub kan de huid gevoeliger maken voor de zon, gebruik daarom bij het gebruik van scrubproducten altijd een zonnebrandcrème met SPF 30 of hoger.

Serious Reveal Exfoliator

20% Glycolic

Deze scrub verwijdert dode huidcellen en daarmee oneffenheden in de huidtextuur, zichtbare poriën, verkleuringen, rimpels en fijne lijntjes. Serious Reveal Exfoliator zorgt ervoor dat huidcellen zichzelf losmaken van elkaar. Het wordt aangeraden om in de avond te gebruiken na grondige reiniging van de huid.

Aanbevolen voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid.

  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Verfijnt de huidtextuur en helderheid
  • Vermindert grove poriën

Gebruiksaanwijzing

Masseer een kleine hoeveelheid met de vingertoppen in cirkelvormige bewegingen op de vochtige, gereinigde huid. Vermijd daarbij het gebied rond de ogen en de lippen. Vervolgnes de huid grondig afspoelen met lauw water en droog deppen. Gebruik 2 tot 3 keer per week in de ochtend. Serious Microderm Scrub kan de huid gevoeliger maken voor de zon, gebruik daarom na glycolbehandelingen altijd een zonnebrandcrème met SPF 30 of hoger.