“It’s how NEOVA deals with the skin’s past so completely that it can change its future.”

NEOVA

Het Amerikaanse NEOVA gaat verder dan enkel huidverzorging en huidverbetering. Het merk heeft een wetenschappelijke basis en speelt specifiek in op het herstel van huidschade ontstaan door photoaging.

UV-straling is verantwoordelijk voor meer dan 80% van de rimpels, pigmentvlekken en verminderde huidelasticiteit. De producten van NEOVA dringen diep door in de huid om daar de DNA schade (photodamage) te herstellen.

De resultaten

  • Zoe Draelos, dermatoloog:Plaatselijke toepassing van DNA-herstellende enzymen kan bij proefpersonen met een beschadigde huid gedurende een behandelingsduur van 12 weken een aanzienlijke verbetering opleveren.
  • Debra Jaliman, Mount Sinai School of Medicine, New York: “De producten van NEOVA met DNA-herstellende ingrediënten zijn een revolutionaire innovatie. En het allermooiste is, ze doen écht hun werk!”
  • Ronald Moy, UCLA David Geffen School of Medicine, Los Angeles: "Studies hebben aangetoond dat DNA-herstellende enzymen de huid kunnen revitaliseren, schade door de zon kunnen omkeren en het risico op huidkanker kunnen verminderen.”